<
Selecteer een pagina

GEZELLIGE SFEER, VERFIJND ETEN & EEN MODERN INTERIEUR

Welkom bij Ardilla! Bij ons kan je terecht om te genieten van onze hoogwaardige keuken en bijhorende dranken. Ons nieuw modern interieur biedt een gezellige sfeer, perfect om met z’n allen samen te komen. Onze deuren zijn geopend, dus kom alvastĀ  genieten van sharing food met een lekker glaasje wijn of cocktail in de hand.

 

Misschien vraag je je wel af vanwaar de naam ‘Ardilla’ komt. Ardilla is het Spaanse woord voor eekhoorn. Toen ik voor de eerste keer naar het pand kwam kijken waar nu ons restaurant is werd ik steeds begroet door een eekhoorn. Deze begroeting is mij steeds bijgebleven en daarom koos ik voor de Spaanse vertaling ‘Ardilla’. Dit is tevens ook een knipoog naar onze talrijke tapas-gerechten.

Tot snel,

Isabelle

ontdek

ONS VERHAAL

Ons verhaal is begonnen. Bistrobar Ardilla heeft zijn deuren eindelijk geopend. Wij hebben een assortiment aan sharing food, waar jij samen met jouw gezelschap kan genieten van de gezellige sfeer met een lekker glaasje wijn of een cocktail. Begin alvast te watertanden bij het zien van onze menukaart en suggesties van de chef.

ontdek

ONS VERHAAL

Ons verhaal moet nog beginnen. Ardilla bistrobar kon door Corona helaas de deuren nog niet openen, maar we bieden wel een ruim assortiment take-away gerechten aan. Geniet bij ons van een wisselend wekelijks aanbod van de chef.